نشریه عصر برق با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
برای مطالعه بیشتر در این زمینه به وبسایت http://publicationethics.org مراجعه شود
امروزه در صنعت برق یکی از مسائل حائز اهمیت بهرهبرداران شبکه، کاهش خاموشی و پایدار ماندن سیستم در اثر اغتشاشات میباشد. رفتار سیستم قدرت در زمان بروز خطا، وابسته به ماهیت عناصر موجود در شبکه میباشد. یکی از عواملی که به حفظ پایداری در زمان خطا کمک میکند، اینرسی موجود در ژنراتورهای سنکرون میباشد. این اینرسی، مانع شتاب گرفتن و از دست دادن سنکرونیزم خواهد شد.با توجه به اینکه امروزه علاوه بر نیروگاههای فسیلی، حضور مزارع بادی رو به افزایش میباشد و ژنراتورهای آسنکرون در مقایسه با ژنراتورهای سنکرون اینرسی پایینی دارند، لذا پایداری گذرا در شبکه کاهش مییابد.این مقاله اثر کاهش اینرسی سیستم را بر پایداری گذرا درنتیجه حضور ژنراتورهای آسنکرون در شبکه قدرت، با استفاده از تابع انرژی بررسی میکند.جهت شبیهسازی، ژنراتور آسنکرون بهصورت ژنراتور سنکرون با اینرسی پایین مدل میشود.ارزیابی بر روی یک شبکه نمونه جهت محاسبه انرژی بحرانی و زمان بحرانی رفع خطا با روش نزدیکترین نقطه تعادل ناپایدار، نقطه تعادل ناپایدار کنترلکننده و سطح مرزی انرژی پتانسیل PEBS انجام میگردد.کاهش راکتانس خطوط با استفاده از ادوات FACTS جهت جبران کمبود اینرسی سیستم در اثر حضور ژنراتور آسنکرون، پیشنهاد میگردد و میزان جبرانسازی در خطوط انتقال محاسبه خواهد شد.
تیموری حمیدرضا، عیدیانی مصطفی. آنالیز پایداری گذرا شبکه قدرت در حضور ژنراتورهای آسنکرون به روش تابع انرژی و سطح مرزی انرژی پتانسیل PEBS. فصل نامه علمی عصر برق. 1397; 3 (11) :5-10