نشریه عصر برق با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
برای مطالعه بیشتر در این زمینه به وبسایت http://publicationethics.org مراجعه شود
هدف از شبکه های نسل آینده (NGN)، همگرا کردن کلیه بسترهای ارتباطی موجود بر روی بستری مبنی بر فناوری IPو دسترسی نامحدود به شبکه و ارایه خدمات یکپارچه به کاربران با کیفیت قابل قبول ( )QOSاست. برای انجام این هدف به یک بستر ارتباطی و یا شبکه زیر ساخت نیاز است که بتواند پهنای باند مورد نیاز را با بهترین کیفیت ارائه نماید. این شبکه زیر ساخت با توجه به ماهیت، مشتمل بر دو قسمت باسیم و بیسیم است. در مورد بستر باسیم بهترین گزینه فیبرنوری است اما در مورد بستر بیسیم با توجه به محدودیتهای کاربردی مخاطراتی وجود دارد. در یک نگاه کلان می توان این بستر بیسیم را به دو قسمت بکارگیری فناوری رادیوئی و نوری تقسیم بندی کرد. هر کدام از این دو فناوری محدودیت ها و امتیازاتی مختص به خود دارد که باید مورد بررسی قرارگیرد. در این مقاله سیستم های مخابرات نوری فضای آزاد، سیستم های رادیوئی ،Wi-Fi وایمکس، LTEو شبکه های برد بلند پر ظرفیت مورد بررسی قرارگرفته و با توجه به نقاط ضعف و قوت هرکدام پیشنهاد برای بکارگیری از آنها در شبکه های نسل آینده بیان خواهد شد.
خدادادی حمید رضا، قزل ایاغ محمد حسین، چمن مطلق ابوالفضل. بررسی روشهای برقراری ارتباط بدونسیم در شبکه های نسل آینده. فصل نامه علمی عصر برق. 1392; 1 (1) :43-47